DE BEDSTE POWERBANKS I 2022 (2023)

DE BEDSTE POWERBANKS I 2022 (1)

Opdateret d. 03. august 2022

I den moderne verden er der ikke tid til at stoppe op og vente på, at ens enhed bliver ladt op. Smartphones og tablets er blevet en del af hverdagens fundamentale redskaber, og derved have en stor indflydelse på vores daglige gøremål, hvis batteriet løber tør for strøm. Vi har derfor lavet en guide over de bedste powerbanks blandt vores powerbank-sortiment, så du aldrig skal ende i en lignende situation igen!

Hvis du er meget miljøbevidste og samtidig elsker camping, så vil denne soldreven powerbank være lige noget for dig! Eller hvis du bevæger dig meget inde i byen, så vil et mindre hurtigopladende produkt være det helt rette valg for dig!

Er du mere til et stilfuldt design? Her vil Samsungs sølvlakerede powerbank imødekomme dit behov med dets stilfuld design.

Du behøver ikke længere bliver ked af det, hvis batteriet på dit kamera løber tør for strøm under din familieudflugt. Køb en powerbank med en batterikapacitet på hele 20.000 mAh til at holde kameraet i gang under hele udflugten – helt uden bekymringer!

Invester i nogle nye mobile power banks på baggrund af vores top favoritter i 2022!

Praktiske powerbanks til din taske

Glem alt om store og upraktiske powerbanks! Køb en lille og transportabel oplader som vil holde al din hverdagselektronik opladt og klar til brug, når du er på farten.

Baseus Mini JA Power Bank

Baseus Mini JA Power Bank har en kapacitet på 30.000 mAh, som er perfekt til alle dine digitale gadgets. Denne powerbank oplader dine enheder sikkert med sine integrerede beskyttelsesfunktioner.

Uanset om du vil oplade din smartphone eller Android-tablet, kan du nemt gøre det med de tre porte. Baseus powerbank har to USB-porte og en USB-C-port med Power Delivery (PD) 3.0 og en Quick Charge (QC) 3.0-opladningsfunktion.

Køb en powerbank med disse fantastiske funktioner:

 • Mini-powerbanken har to USB-porte og en USB-C-port til opladning af forskellige enheder.
 • Den understøtter Power Delivery (PD) 3.0- og Quick Charge (QC) 3.0-opladning sammen med en opladningsbeskyttelsesfunktion.
 • Dens 30.000 mAh kapacitet kan oplade tre enheder samtidig.

Mini Fast powerbank

Den stilfulde Mini Fast Power Bank er en lille og kompakt gadget, når du er på farten. Denne powerbank vejer 250 gram og har en batterikapacitet på 10,000 mAh til at holde dine enheder opladt.

Udover dens super flotte design, har denne powerbank et LED display som indikerer hvor meget batterikapacitet der er tilbage. Anvend dine opladerkabler til at oplade op til to enheder ad gangen grundet en dobbelt USB-indgang.

Køb en powerbank med disse fantastiske funktioner:

 • Et elegant LED display.
 • En dobbelt USB-indgang og en batterikapacitet på 10,000 mAh lader dig oplade to enheder ad gangen.
 • Denne lille og praktiske powerbank kommer med en indbygget lommelygte.

Powerbanks med en hurtig opladningshastighed

En travl hverdag har brug for hurtige løsninger. Disse powerbanks med en hurtigt opladningshastighed er perfekte til det moderne menneske med fart over feltet. Køb en transportabel oplader, så du ikke skal sætte dine planer på pause for at oplade dine enheder.

Samsung EB-P3300 Powerbank

Samsung 10000mAh Powerbank EB-P3300er en elegant powerbank grundet dens sølvlakering og højkvalitets håndværk.. Ud over understøttelse af Quick Charge 2.0 er der mulighed for superhurtig opladning til Samsung-enheder, så du kan følge med din hurtige livsstil. Denne gadget kommer med en hurtig opladende USB-C og en standard USB-port, som lader dig oplade to enheder på samme tid. Den er fuld opladt efter blot 220 minutter, når den er sat til hurtig-opladning!. Desuden kan selve powerbanken oplades med 25 W.

Køb en powerbank med disse fantastiske funktioner:

 • Få oplyst status på opladningen og powerbankens resterende batterikapacitet med en LED indikator.
 • Få dine enheder opladet hurtigt, effektivt og sikkert med understøttelse af forskellige opladningsprotokoller.
 • Powerbankens 10,000 mAh batterikapacitet kommer i et smalt og stilfuldt etui som er kompatibelt med alle USB-kompatible enheder.

Xiaomi 70mai Jump Starter Power Bank

Xiaomi 70mai Jump Starter Powerbank er ikke nogen almindelig strømforsyningsløsning. Den kommer med en kæmpestor batterikapacitet på 11.100 mAh, der oplader mere end dine smarte enheder. Den har en USB-A og USB-C til opladning af USB-kompatible enheder.

Men det mest interessante aspekt af denne powerbank er, at den kan bruges til at jumpstarte din bils døde batteri! Dens sikre og smarte design kan bruges til at sætte strøm til 12V-biler, motorcykler og andre køretøjsbatterier.

Køb en powerbank med disse fantastiske funktioner:

 • Xiaomi power bank kan bruges til at oplade op til to enheder samtidigt via USB-C- og USB-A-porte.
 • Der medfølger strømkabler, der kan bruges til at jumpstarte 12V-køretøjsbatterier.
 • Xiaomi’s komponenter af høj kvalitet og omfattende sikkerhedssystem sikrer sikker og pålidelig brug.

De bedste transportable powerbanks

Invester i en god transportable powerbank som vil imødekomme dine behov for en hurtig opladningshastighed. Disse powerbanks vil give dine enheder en hurtig og effektiv opladning, uanset hvor du befinder dig.

Cyke P1 Plus Trådløs Powerbank med et ultra-tyndt design

Cyke P1 Plus trådløs powerbank er en one-stop-løsning til alle dine opladningsbehov. Den bærbare powerbank har en kapacitet på 20.000 mAh i sit slanke design. Og det smarte display holder dig opdateret om powerbankens batterikapacitet.

Denne powerbank har tre tilslutninger, microUSB, USB type-C og lightning, så du kan oplade alle dine smarte enheder, herunder Apple-produkter. Derudover understøtter den også trådløs opladning.

Køb en powerbank med disse fantastiske funktioner:

 • Denne powerbank er perfekt til kablet og trådløs opladning af alle dine smarte enheder.
 • Dens rejsevenlige design er let og meget bærbar.
 • Med en kapacitet på 20.000mAh og trådløs opladningsfunktion er dette et af de bedste bærbare batterier at købe.

Universal powerbank

DE BEDSTE POWERBANKS I 2022 (7)

Oplad batteriet på din powerbank ved hjælp af solens energi. Denne Water-Resistant Fast Solar Power Bank/Qi Wireless Charger er et must-have for eventyrlystige personer. Med en batterikapacitet på 20,000 mAh vil du altid have strøm til at holde dine enheder opladt, imens du er på eventyr.

Denne model kommer i et hårdført og robust etui, hvilket er ideelt til at modstå kraftige slid og slag. Dens indbyggede solceller gør den ikke kun til den bedste solcelledrevne powerbank, men den er samtidig også miljøvenlig. Derudover er denne powerbank vandtæt, hvilket betyder, at du ikke skal frygte regn eller stormvejr!

Køb en powerbank med disse fantastiske funktioner:

 • Oplad flere enheder ad gangen med denne powerbank og nyd en hurtig opladningshastighed grundet dens PD og QC3.0 funktion.
 • Powerbanken er også trådløs! Nyd en trådløs opladning med alle dine Qi-aktiverede enheder.
 • Powerbanken har en indbygget LED-lommelygte med standard, strobe og SOS funktionsindstillinger – perfekt til overnatninger udenfor!

Uundværlige powerbanks til rejser

Lad ikke batteritiden på dine smartphones og tablets tage det sjove fra dine rejser. Disse lette og bærbare powerbanks er et must-have på rejsen.

Baseus Bipow 20W Powerbank med digitalt display

Baseus Bipow Digital Display 20W Powerbank leveres med en batterikapacitet på 10.000 mAh, hvilket er stort nok til at opfylde alle dine opladningsbehov. Denne enkle, men nyttige enhed har også en LED-skærm til at vise batteriprocenten.

Enheden understøtter flere sikkerhedsprotokoller, hvilket er en vigtig funktion, som du skal kigge efter i powerbanks. Dens beskyttelse mod overopladning, overspænding og overophedning sikrer, at dine enheder oplades sikkert og pålideligt.

Køb en powerbank med disse fantastiske funktioner:

 • Denne powerbank understøtter Quick Charge-, Power Delivery-, FCP- og AFC-opladningsprotokoller til opladning af en række forskellige enheder.
 • Den er designet med internationale lufttransportstandarder i tankerne, hvilket gør det sikkert at tage den med på flyrejser.
 • Dens flere niveauer af sikkerhedsprotokoller sikrer samtidig opladning af mere end én enhed.

GreyLime Power Stone II Power Bank, et stykke natur

Hvis du ikke ønsker en kedelig powerbank, er GreyLime Power Stone II powerbanken det rette valg for dig. Denne powerbanks glatte konstruktion og design er inspireret af naturen.

Powerbanken kommer med en 10.400 mAh til at opfylde alle dine opladningsbehov på farten. Den understøtter også hurtig opladning med Quick Charge-protokollen. Derudover er GreyLime en stolt ‘One-Tree-Planted ‘ partner.

Køb en powerbank med disse fantastiske funktioner:

 • De afrundede hjørner og det glatte design er ikke kun en fryd for øjet, men hænger heller ikke fast i ting.
 • Den er produceret på en miljøvenlig måde, og dens producenter er i partnerskab med OneTreePlanted-programmet.
 • Dens hurtige opladningsmuligheder kan pålideligt bruges til at oplade smartphones, tablets, GoPros, kameraer, PSP’er og bærbare computere.

De universelle powerbanks

Disse powerbanks er alle pengene værd. De er perfekte, hvis du skal bruge 30 minutters længere batterilevetid. For eksempel, hvis du skal komme igennem den sidste bane på din Nintendo Switch.

Baseus Bipow Power bank med Mammut-kapacitet

Baseus Bipow Powerbank har en gigantisk batterikapacitet på 20.000 mAh, der leverer hurtig opladning på op til 25 watt. Det bærbare batteri leveres med tre USB-porte, der giver mulighed for samtidig opladning af enheder.

Ud over det slanke og professionelle design leveres det også med et LED-display, der holder dig informeret om batteriprocenten. Gadgetet har også flere beskyttelsesprotokoller for at sikre sikker opladning af dine enheder.

Køb en powerbank med disse fantastiske funktioner:

 • De tre opladningsporte giver dig mulighed for at oplade op til 3 enheder samtidig.
 • Den leveres med integreret beskyttelse mod overophedning og elektriske skader.
 • Ud over hurtig opladning vælger den også automatisk den optimale opladningsstrøm.

GP Q10A trådløs powerbank

DE BEDSTE POWERBANKS I 2022 (11)

Leder du efter en trådløs oplader til din telefon som er perfekt til længere rejser? Hvis ja, så er denne GP Q10A 10000mAh Wireless Power Bank det helt rette valg for dig. Denne powerbank med en batterikapacitet på 10,000 mAh tilbyder en trådløs opladning, så du ikke skal rode rundt med opladningskabler.

Du kan beholde coveret på, mens du oplader din enhed med denne smarte powerbank. Udover at have en 10W trådløs oplader har GP 10A også Quick Charge 3.0 og PD 3.0 med et 18W output.

Køb en powerbank med disse fantastiske funktioner:

 • Powerbanken vejer 284 gram, hvilket gør den nem at have med på farten.
 • Oplad dine Qi opladelige enheder hurtigt og uden problemer.
 • Powerbankens har indbygget beskyttelse som regulerer i forhold til overophedning.

Altid på farten

Når man lever i en travl og hektisk hverdag, så skal man huske at tage en pause en gang imellem og lytte til sin favoritmusik på sine høretelefoner!

En powerbank er kun en ud af mange muligheder der findes ud blandt vores produktsortiment, som kan gøre dit liv lidt nemmere i hverdagen. Leder du efter den perfekte gadget som imødekommer dine behov til din livsstil? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte gadget til dig!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 04/07/2023

Views: 5837

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.